Dagens Mått 2013-01-02

Jag vill passa på att skriva innan jag lägger ut mina mått att detta inte är något nyårslöfte eller någon nyårsnoja om att börja träna för att sedan låter det rinna ut i sanden utan anledningen till att jag ”börjar” vid den här tiden igen är att min kropp har nu återhämtat sig efter alla äventyr och nu är det dags helt enkelt att öka upp tempot igen!

Jag kommer göra mitt bästa för att hålla denna blogg på fötterna och ha den som min träningsdagbok.

Jag väljer att lägga in mina kvällsmått då jag anser att de är de som räknas. Även om många anser att man ska väga och mäta sig på morgonen. Mina morgonmått är ungefär 2 cm mindre på mage och midja resten är samma. vikten skiljer med några hekto.

Mina Mått/vikt 2013-01-02 Kvällsmått

IMG_20130102_203622

Biceps: 30 cm

Mage (vid naveln): 88 cm

Midja: 76 cm

Lår övre delen: 58,5 cm

Lår nedre delen/mitten: 54 cm

Byst: 91 cm

Rumpa: 96 cm

Vikt: ca 64,5 kg

Längd: 163 cm

Jag kommer ta mina mått ungefär med 2 veckors mellanrum. Ni får dock ha i åtanke att någon gång under denna perioden kommer vissa mått att ändra sig och gå upp och det kommer ju ske den dagen jag förhoppningsvis blir gravid. När detta blir vet jag ju inte än men hoppas att det blir snart :) Det kan även vara så att jag kommer påbörja en ny hormonbehandling längre fram och vårat frysförsök inte fungerar och även då kommer måtten att ändras.

Vill dock potentiera att det viktigaste för mig är inte måtten/vikten utan det är mitt välmående. Jag mår bra av en vältränad kropp men det måste också passa in med det som händer och sker med min kropp i och med provrörsbefruktningen.

Annonser
Det här inlägget postades i Mått & Vikt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s