Humörsvägningar

Jag har aldrig haft problem med pms eller någon annan slags symptom av att gå in i ägglossningen/mensen, fram tills det att jag gjorde min första hormonbehandling inför vårt första provrörsförsök. De är 2 månader sedan försöket misslyckades och dessa två ägglossningar eller upptrappningar inför ägglossningen har varit fruktansvärda. Jag är på sådant dåligt humör emot alla andra, ja blir sjukt lättirriterad och tycker att alla är tröga om de inte fattar saker lika fort som jag gör… Samtidigt som jag känner att va fan sysslar jag med. Det är en jättejobbig situation och frågan är om hormoner i den mängden som jag fick inför förra försöket kan påverka min menstruationscykel så mycket!

Det är en jättejobbig situation men det finns en sak som får mig på bra humör igen…. Ett bra träningspass. Träning är det bästa botemedlet mot PMS, mensvärk, Irritation och allt annats som kroppen gillar att slänga på dig.

Så nästa gång du har PMS ta en rask promenad, frigör lite endorfiner så ska du se att det förhoppningsvis kommer kännas bättre :)

Annonser
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Humörsvägningar

  1. Maria skriver:

    Allt känns bättre av att röra på sig. Allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s